Ljudi ne znaju da dezodoransi, lakowi itd. kao shto je reko/la (ne mogu da se setim, ali je reko/la na trecoj strani owe teme) utichu na ozonski omotach…
Sitan broj procenata ljudi zna za to. I da bi rekli da su ti dezodoransi, lakowi… shtetni za ozonski omotach a ozonski omotach nas shtiti od pojedinix zraka i drugo i da moramo i mi da shtitimo ozonski omotach kao shto on nas shtiti! Ljudi ce misliti da ti ljudi koji su to rekli nisu normalni, da su retardirani! Ali, ja sam da za da zashtitimo ozonski omotach!
Moramo se truditi. Mislim ako nama npr. RTV Pink dozwoli da kazhemo neshto, pa da mi kazhemo u wezi ozonskog omotacha, mislim da ce neshto bar biti. Al zashto RTV Pink? Jer je to najgledanija telewizija i tako ce to wishe ljudi pratiti…
Pa u pravu si, mi to mozemo da uradimo, ali ljude nije briga....... oni to vec znaju, i mozes da im ponavljas milion puta i oni opet nece brinuti........takvi su ljudi.
Ljudi ne znaju da dezodoransi, lakowi itd. kao shto je reko/la (ne mogu da se setim, ali je reko/la na trecoj strani owe teme) utichu na ozonski omotach…
Sitan broj procenata ljudi zna za to. I da bi rekli da su ti dezodoransi, lakowi… shtetni za ozonski omotach a ozonski omotach nas shtiti od pojedinix zraka i drugo i da moramo i mi da shtitimo ozonski omotach kao shto on nas shtiti! Ljudi ce misliti da ti ljudi koji su to rekli nisu normalni, da su retardirani! Ali, ja sam da za da zashtitimo ozonski omotach!
Ja znam za to, ali ipak koristim dezodorans, da budem iskrena.
Ja znam za to, ali ipak koristim dezodorans, da budem iskrena.