Hahaha iskidacu se od smeha vec me zeludac boli od smejanja!
Ja mora da se ispovedim ali istinski… pre pet meseci rekla sam da treba da dobijem kucu,haskija ali lagala sam,nisam ga dobila a to je zato sto.... .........ma sta je bre vec ga prodali…
I ja sam odshla da budemo josh vishe ludi
Dobra ti je tema Jeko
Evo ja sad upravo razmishlajm kako da se ubijem?
da zarijem makaze sebi u vrat ili da isechem vene?
ZDRAVO!Ja sam Nikola ucenik skole za STREBERE!Obozavam matematiku,omiljen zadatak mi je:4857374+8574967/a+b puta 64,7% - 86665433+58456/57782=2542178
Evo i objasnjenja to je tako zato sto je a+b puta c minus a sa b/c jednako c/b plus 456631 i to je onda 2542178!(izmisljotina)
Takodje moram da se pohvalim da sam iz srpskog bio na svetskom takmicenju i osvojio prvo mesto!Nikad u zivotu nisam dobio manju ocenu od 5!Dakle po ovome se moze zakljuciti da sam cisto dete i nemam za sta da se ispovedam sem jedne stvari!Boze oprosti!
Moram da priznam da....da....da...da...da su sve ovo....da su ovo ..... bile SAMO LAZI!!!!
Atačmenti slike
Kliknite minijaturu da bi videli sliku u punoj veličini
pa zashto ovde moraju da se izspovedaju lazhi....i ne znam chemu ova tema ako je zbog toga...mislila sam da su ovde neke dileme ili problemi...mada shta ce nam to kad imamo psihologa i pedagoga
Pa ne ispovedaju se lazi ja se samo salim!Ukoliko ti moja sala nije prijatna OK!A i ako vec kazes da imamo PEDAGOGA I PSIHOLOGA!Onda ok zatvori temu!Moderator si ti sigurno bolje znas!
P.S.Jesi to ti?Malo pre si napisala post da je dobra tema a sad vec ne valja!
Pa ne ispovedaju se lazi ja se samo salim!Ukoliko ti moja sala nije prijatna OK!A i ako vec kazes da imamo PEDAGOGA I PSIHOLOGA!Onda ok zatvori temu!Moderator si ti sigurno bolje znas!
Pa rekla sam da je dobra tema za ispovedaonicu, ali kad ste mi pocheli prichati o lazhima, pomislila sam da je tema o tome
Nesporazum, sorry...necu da zatvaram temu...mislila sam da ovde pishemo ono shto nas muchi, shto smo nekad davno zgreshili...msm to je spovedaonica!
Pa rekla sam da je dobra tema za ispovedaonicu, ali kad ste mi pocheli prichati o lazhima, pomislila sam da je tema o tome
Nesporazum, sorry...necu da zatvaram temu...mislila sam da ovde pishemo ono shto nas muchi, shto smo nekad davno zgreshili...msm to je spovedaonica!
Ma nema veze i ja sam malo skrenula kad sam otisla kod lazi!