Da li ste culi za ovu igricu????
Jao meni je stvarno kul,iako nije izasla gledao sam razne trailere i slike!Samo ukucajte u youtube spore i on vam izbaci razne videe!Za slike u google ukucate......
Ali igrica izlazi tek 7. ili 5. septembra..aaa..iapk da ne bi tugovali oni ce u junu dati creature editor demo gde cemo mocida pravimo nase kreature,ali ne i da ih igramo!Da vam napisem opis igre?
Necu pisati onako jer je dugacko:
Pa kao ti pravis tvoja nova bica i prolazis kroz valjda 6 ili 5 evolucija gde se tvoje bice razvija!Ono sto je najinteresantnije je da mozes da pravis bice po tvojoj zelji!Dal ce da ima 4 ili 10 oka,1 ili 6 nogu,9 usti,dugacko ili kratko,zeleno ili sareno zavisi od tebe!Svaki put kada se evoluiras mozes promeniti tvoje bice u bolje!Znaci masta na volju!U pocetku kreces kao mikroorganizam koji pliva po vodi!Jedes ostale i razvijas se!Onda izadjes na kopno i pocinjes da obrazujes kolonije osvajas planete i tako dalje!Takodje mozes da pravis tvoje kuce,letelice ili teknove isto da ih bojis i dodajes razne stvari!Takodje igrica svaki put update-uje!Pa tako da mozes da vidis bica koje su napravili ostali igraci,da ratujes ili trgujes sa njima!Najvise vremena ce vam oduzeti kreiranje cudovista:
U pocetku dobijete nesto sto lici na plastelin,ma sta vam ja pricam kada izadje videcete!Pogledajte slike ili video snimke jer je stvarno extra!E da sa vasom letelicom idete u druge galaksije(kojih ima oko 1000) i upoznajete ostale clanove te planete!Ili ako hocete dodjete na neku planetu sa lavom i vulkanom,ubacite kiseonik,malo zivotinjica i gotova je vasa planeta!Necete uvek imati na raspolaganju sva ,,sredstva,, za izgradnju vaseg ljubimca!Kako sve vide evolouriate tako vam postaju dostupni i ostali delovi za izgradnju!
JEeeedva cekam da izadje… VEc igram travian.. Je li neko zainteresovan? POmazete tako i meni, jer ja dobijem malikce zlatnika, a i vi se zabavite…
Ma, spore je slichan simsu, pbar mi se chini, po tom pravljenju, sve kako ti hocesh Extra je!!!
Nije kao sims!Ipak ne mzoe da se doluci kom zanru pripada igrica?!
Jer u igrici postoji kao 5 fraze kroz koje cete proci!
Prva je Tide Pool,tu ste mikroorganizam i slicna je igrici Pac-Man
Drugi je Creatures,slicna Diablu
Treci je Tribal i to je slicna igrici Populous
Cetvrti je Civilization,slicna Sim Cityju,Civilizaciji i Riziku
Peti je Space,slicno igrici Destroy all Humans,Sim Earth