Zaboravili ste lozinku?

1 od 4
1
6.broj
Postovano: 01 Septembar 2008 04:16 PM   [ Ignoriši ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

DOBRODOSHLI U 6. BROJ FORUMSKOG CHASOPISA IMAMO SVE SHTO VAS ZANIMA

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:17 PM   [ Ignoriši ]   [ # 1 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

Ljudi u procentima
~*~Chak 84% ljudi se kupa toplom vodom!~*~

~*~82% ljudi bi, kada bi se izgubili u shumi i mogli da biraju izmedju zhivotinje i choveka, izabrali choveka. (ako izaberesh zhivotinju mozhesh da je pojedesh, a ako izaberesh choveka on ce ti praviti drshtvo...ili cesh i njega da pojedesh???  )~*~

~*~Chak 84% ljudi misli da su kineske gimnasticharke mladje od 16 godina, kolika je starosna granica na LOI u Pekingu!~*~

~*~37% ljudi nije pralo zube vishe od nedelju dana!~*~

~*~Chak 90% ljudi bi, ako moraju da biraju, izgubili chulo ukusa a ne chulo vida!~*~

~*~Chak 73% ljudi radi stvari zbog toga shto te stvari rade neki drugi ljudi, i stoga misle da je to ‘cool’!~*~

~*~86% ljudi bi vishe volelo da bude pojedeno od strane lava, kad je smrt bolnija ali kratka, dok oni drugi zhele da budu pojedeni od strane 100 mrava, kada je smrt kisela i traje nekoliko godina!~*~

~*~68% ljudi bi dalo svoj zhivot da bi spasli zhivot neke, po njima, specijale osobe!~*~

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:19 PM   [ Ignoriši ]   [ # 2 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

Vicevi
*
-Voleo bih da kupim hranu za psa!
-Imate li psa?
-Imam.
-Gde je?
-Kod kuce.
-Izvinite, ali ne mogu da vam prodam psecu hranu ako ne vidim vasheg psa.
Sledeceg dana isti onaj chovek dolazi i kazhe:
-Voleo bih da kupim hranu za machke!
-Imate li machku?
-Imam.
-Gde je?
-Kod kuce.
-Izvinite, ali ne mogu da vam prodam hranu za machke ako ne vidim vashu machku ovde.
Chovek dodje prekosutra sa rancem na ledjima, a sluzhbenica kazhe:
-Shta imate u rancu?
-Stavite ruku unutra.
-Hmmm...mekano je, toplo i vlazhno…
-Voleo bih da kupim tolet papir!

*
Zashto plavushama na cipelama pishe P.U.P.U.??
zato shto to znachi
prsti
ulaze
prvi
unutra

*
Zashto je plavusha bila srecna jer je sastavila slagalicu za 6 meseci?
-Zato shto na njoj pishe od 2 do 4 godine.

*
Bio sam u shopingu....kao i Majkl Dzekson
Kupio sam sladoled da ga pojedem kad dodjem kuci....kao i Majkl Dzekson
Doshao sam kuci....kao i Majkl Dzekson
Seo sam ispred vatre....kao i Majkl Dzekson
Moj sladoled se otopio....kao i Majkl Dzekson

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:20 PM   [ Ignoriši ]   [ # 3 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

Malo kvizova za zabavu:
Are you loser
http://www.nerdtests.com/ft_loser.php
When will you die?
http://www.nerdtests.com/ft_dead.php
Are you stupid?? 
http://www.stupidtester.com/index.php?ftrd
A i ostale zanimljive kvizove mozhete pronaci na
http://www.nerdtests.com/funtests.php

Uzhivajte!

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:22 PM   [ Ignoriši ]   [ # 4 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

Pogledajte koliko su neki ljudi zaista ‘pametni’!
KVIZ BLAMOVI:
-P: Kako se zvao nastavak serije “Otpisani”?
O: “Otpisani, drugi deo”

-P: Koji je Vuk ministar spoljnih poslova Srbije?
O: Karadzhic!

-P: Koliko je dece imala devica Marija?
O: Dvoje ili troje. Tako neshto.

-P: U kom gradu se odrzhava Rolan Garos?
O: U Vimbldonu.

-P: Iz kod jezika potiche rech shator?
O: Iz ciganskog.
- Iz romskog, zhao mi je.

-P: Gde zhive pingvini?
O: Jedna od najugrozhenijih vrsta.
- Dobro, ali gde zhive?
- Hvala. Polje broj dva, molim vas.

-P: Kako se zove najveci okean na svetu?
O: Tihi okean.
- Odgovor nije tachan. Pacifik!

P: Kako se zvao lik iz “Ratova zvezda” sa špicastim ušima?
O: Duško Dugouško. ("Zlatna žica “, BK TV, avgust 2005)

P: Kako se zove najvishi vrh u nashoj zemlji?
O: Triglav.
- To je u Sloveniji. Mislili smo na Srbiju i Crnu Goru.
- Zar postoje vrhovi u Srbiji?

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:25 PM   [ Ignoriši ]   [ # 5 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

Blamovi - radjeni po istinitom dogadjaju :
Jedna devojchica se zvala Teodora. I bila je razmazhena. Mnogo. I mislila je da je mnogo lepa. A nije bila - mnogo. Lepa, ali nishta posebno.
Jednog dana za vreme skijanja na Gochu, zimski raspus sa shkolom - ona pridje najvecoj faci u celoj shkoli dok je chekao u redu. Kazhe ona njemu:
-Bogdane, shta ti mislish zashto svi dechaci misle da sam ja najlepsha?
A on hladno odvraca:
-Ja ne mislim da si lepa.
I ode. Teodora ga je razmazheno gledala!

Napomena: ovo je moja ‘drugarica’ ... opis njen je vec dat. I stvarno ga je to pitala! ZAMISLITE! 

Ona ista Teodora sedela je ispred mene, u 2. klupi, na geosu. I stalno je prichala, takoreci ne zatvarajuci usta. I jednom nju nastavnik opomene, nishta, drugi put, nishta… 3. 4. 5. 6. nishta. Sedmi put je on poshalje u poslednju klupu i nastavi da predaje lekciju. Svi prichamo sa nastavnikom, komentarishemo o lekciji, samo ona cuti. Svi je pogledasmo a ona, zajapurenog lica i ochiju PUNIH suza sedi i cuti. Nastavnik joj se obrati, a ona poche da plache, ispustivshi poplavu iz sebe. Bilo je uzhasno smeshno! 

Bilo je to na istoriji. Sedela sam u zagushljivoj uchionici i umorna slushala nastavnika kako predaje. Bilo mi je vrucina, sredina maja, a on nije dao da se prozori otvore. Dok sam okretala list sveskee posekla sam se na ono metalno u sredini shot prichvrshcuje svesku… Da li od bola ili od vrucine koja me je potpuno savladala, okrenula sam glavu i pala nazad na stolicu, onesvestivshi se. Sledece chega se secam je to da mi se nastavnik uneo u lice, bledog izgleda. Brzo sam se podigla. Pitao me je :
-Dusho, jel si dobro ( )
Neshto sam promrmljala.
Poslao me je u kupatilo.
Drugovi su mi posle rekli da je pitao shta imam iz istorije Mislio je da sam se uplashila od predmeta. Razredna mi je rekla da se on tako jedno onesvestio zbog jednog deteta shto se uplashilo. Stvarno je komichan

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:28 PM   [ Ignoriši ]   [ # 6 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

Koliko su poznati stvarno poznati ? 

Zheljko Joksimovic - “Završio sam muzichku akademiju, mislim, nisam diplomirao, ali evo kazhem kao da sam zavrshio”

Ruzhica Chavic - “Pronalazicu nove talente i raditi s njima. Kao nekada Vuk Karadzhic”

Tatjana Vojtehovski - “Hvala na vremenu koje ste oduzeli sebi i od sebe”

Tanja Vasiljevic - “Gledali ste Infotop. Hvala na saopshtenju”

Djole Djogani:
“Sladzho, dodzhi da se mazimo preko farmerica”
“Bilo nas chetvoro i ja petoro”
“Ja svoju Sladzhu nisam znao ni poznavo dok se nismo upoznali”
“E, nemoj da okrenem ovaj auto za 360 stepeni u rikverc i da se vratimo za Budvu”
“Sladzho, chekam te kod kolima”
“Chuti Sladzho, ti si glupa, pusti mene da pricham”
“Najtuzhniji trenutak u mom zhivotu je kad mi rikn’o chale”

Ceca Razhnatovic - “Da, ja imam osećaj za filing.”

Zorica Markovic - “Ja sam poliglota, ja volim zhivotinje.”

Neka od jako zanimljivih pitanja postavljena na raznim sudjenjima.
- Kazite nam doktore, je li istina da kad covek umre u snu, toga nije svestan do ujutru?
- Vas najmladji sin, dvadesetjednogodisnjak, koliko je on star?
- Jeste li bili prisutni kada su vas fotografisali?
- Da li ste bili sami ili nije bilo nikoga?
- Da li ste vi ili vas mladi brat ubijeni u ratu?
- Da li vas je ubio?
- Koliko su vozila bila udaljena u trenutku sudara?
- Bili ste tamo dok niste otishli, jel tako?
- Koliko puta ste izvrshavali samoubistvo?

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:31 PM   [ Ignoriši ]   [ # 7 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

Blamovi nashe mnogobrojne i najpametnije populacije - uchenika

-Sutra pishete blic test.
-Profesore, od mnogo bliceva mozhemo oslepeti.

Koji je lepshi način saopshiti ucheniku loshu ocenu:
-Kada vam dam jedan, reci cu da ste dobili logaritam od deset!

-Zar februar nema 30 dana? a otkud ja znam kad je prestupna a kada DOSTUPNA godina…

Uchenici se spremaju da podju kuci:
1. uchenik - Kad cemo?
2. uchenik - sad cemo!

3. uchenik - gde cemo?

Uchenica:Eee ,jel znash onaj wic ‘’U 5 kod ringishpila?!’’
Uchenik:Ne znam.
Uchenica:Ne znam ga ni ja,al’ je mnogo smeshan!

prof. : “ Na nacionalnom ispitu cete morati napisati esej od 250 do 350 rechi.”
uchenik : “uh..onda moram nauchiti josh rechi..”

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:32 PM   [ Ignoriši ]   [ # 8 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

Hvala Vikici na ovim chlancima smile

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:39 PM   [ Ignoriši ]   [ # 9 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

*Kako ukrasti mladu*
Tom (Patrik Dempsi) vodi dobar život: on je seksi, uspešan, i zna da se uvek može osloniti na Hanu (Mišel Monagan), svoju ljupku najbolju prijateljicu i jedinu konstantu u svom životu. To je savršena kombinacija sve dok Hana ne otputuje na službeno putovanje preko okeana u Škotsku, i Tom zapanjeno shvati koliko je njegov život prazan bez nje.

Odlučuje da po Haninom dolasku zatraži njenu ruku – ali bude “pokopan” kada čuje da se ona verila sa zgodnim i bogatim Škotom i da planira da se preseli na drugu obalu okeana. Kada Hana zatraži od Toma da bude njena “deveruša”, on se nevoljno složi, ali samo da bi mogao da pokuša da je osvoji i spreči venčanje pre nego što bude kasno.

(obavezno pogledajte film-preporuka od makyce smile )

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:40 PM   [ Ignoriši ]   [ # 10 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

*Uskoro šesti Hari Poter*

Nedavno se na internetu pojavio i prvi trejler za šesti film o najčuvenijem dečaku čarobnjaku - “Hari Poter i polukrvni princ” ("Harry Potter and the Half-Blood Prince"). Snimanje je počelo 24. septembra prošle godine, a u domaćim i stranim bioskopima film se očekuje krajem novembra.

U filmu “Hari Poter i polukrvni princ” Hari započinje šestu godinu u Hogvortsu, a lord Voldemor širi haos po Britaniji, i pritisak da ga pobedi postaje sve jači. Koristeći staru Knjigu napitaka, koja je prethodno pripadala polukrvnom princu, Hari je u stanju da poveća svoje znanje magije i da se pripremi za bitku. Međutim, prethodno mora da pomogne Dambldoru da otkrije tajnu Voldemorove potrage za besmrtnošću – lokaciju Horkruksa. Međutim, potraga za Horkruksima i bitka koja usledi u Hogvortsu imaju tragičan ishod – i navode Harija da poveruje da on mora da pođe sam da savlada mračnog gospodara.

Kao i u prethodnom filmu, režija je poverena Dejvidu Jejtsu (David Yates), scenario je napisao Stiv Klovs (Steve Kloves) po romanu Džoane Rouling (J.K. Rowling), a glavne uloge tumače Danijel Redklif (Daniel Radcliffe), Rupert Grint (Rupert Grint), Ema Votson (Emma Watson), Helena Bonam Karter (Helena Bonham Carter), Džim Brodbent (Jim Broadbent), Majkl Gambon (Michael Gambon), Alan Rikman (Alan Rickman), Ralf Fajns (Ralph Fiennes), Robi Koltrejn (Robbie Coltrane), Megi Smit (Maggie Smith) i drugi.

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 04:47 PM   [ Ignoriši ]   [ # 11 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

*Mracni vitez*

Uz pomoć poručnika Džima Gordona i agilnog novog okružnog tužioca, Harvija Denta, Betmen polazi u uništenje organizovanog kriminala u Gotam Sitiju za sva vremena. Trijumvirat se u početku pokazuje kao uspešan, ali ubrzo postaje plen novog genijalnog zločinca, poznatog kao Džoker, koji baca Gotam u anarhiju i prisiljava mračnog viteza da bliže nego ikada ranije priđe tankoj granici koja razdvaja heroja od osvetnika.

O FILMU

Filmom “Betmen počinje” scenarista i reditelj Kristofer Nolan otvorio je novo poglavlje u filmskom serijalu o Betmenu odvodeći legendarnog junaka do njegovih početaka, iznova zamišljajući kako je bogati industrijalac Brus Vejn postao enigmatični borac protiv zločina poznat kao Betmen. U “Mračnom vitezu” Nolan se vraća sagi o Betmenu s likom koji je, po rediteljevim rečima, “potpuno oformljen”.

Nolan nastavlja: “Smatrao sam da smo ostavili Betmenov svet na zanimljivom mestu u prvom filmu, i završetak je nagoveštavao zanimljiv pravac u kome bi priča mogla da se razvija”. U “Mračnom vitezu” Nolan se fokusirao više na to kako je samo Betmenovo postojanje izmenilo Gotam Siti, i to ne, bar u početku, nabolje. “Na kraju filma ‘Betmen počinje’ nagovestili smo eskalaciju - to da bi borbom protiv zločinačkih kartela Betmen mogao da izazove njihov još jači odgovor, i to je sada realnost. Postoje neke vrlo negativne posledice njegovog krstaškog pohoda u Gotam Sitiju.” Najopasniji od ovih neprijatelja je Betmenov najozloglašeniji protivnik - okrutni manijak poznat kao Džoker.

“Džoker je vrhunski filmski negativac”, kaže Nolan. “Na svoj način, on je ikona u jednakoj meri kao i mračni vitez, i to nam je pružilo priliku i izazov da istražimo iskrivljenu tačku gledišta tog lika. Ali, hteli smo i da kreiramo zločinca koji, koliko god bio živopisan i neverovatan, ipak vuče korene iz nečeg realnog. U skladu s tonom postavljenim u prethodnom filmu, odlučili smo da će biti prilično ozbiljan tip, bez obzira na to što ga zovu Džoker.

“Tako smo krenuli od postavke da je Džoker najekstremniji oblik anarhiste - sila haosa, zločinac bez motiva, koji ne želi ništa i zato ga ne možete razumeti. Ne samo da je sila uništenja već i veoma uživa u svojoj ubistvenoj prirodi, i to je zastražujući prizor. U radu na scenariju počeli smo da istražujemo na kakve sve načine jedna osoba može da utiče na čitavu populaciju - načine na koje može da uznemiri ljude, da utiče na njihove živote, etiku, verovanja, ljudskost i njih same.”

“Mračni vitez” ponovo okuplja nekoliko članova glumačke ekipe iz filma “Betmen počinje”, počev od Kristijana Bejla u naslovnoj ulozi. Bejl kaže da je rado prihvatio priliku da ponovo tumači ovog usamljenika, koji se odrekao ličnog identiteta radi opšteg dobra. “Rad s Kristijanom je zabava i uživanje”, kaže Nolan. “Ima neku snagu, neverovatno je usredsređen na ostvarivanje psihološke realističnosti svakog lika koji igra. Primenjuje isti disciplinovani pristup da bi našao istinu o nekom liku i drži se toga. Meni kao autoru filma to je velika pomoć, jer znam da je pripremljen i da može da isprati to kako se njegov lik menja tokom priče.”

Hit Ledžer tumači ulogu Džokera, zlokobnog klovna koji je verovatno najpoznatiji od svih Betmenovih protivnika. Nolan kaže da je u kastingu za tu ulogu tragao za “neustrašivošću”. “Bio mi je potreban fenomenalan glumac, ali je to morao biti i neko ko se ne boji da preuzme takvu ikoničku ulogu. Hit je kreirao nešto sasvim originalno. Mislim da će publika biti oduševljena”.

Reditelj kaže: “Džoker je mnogo živopisniji zločinac, tako da zaokuplja pažnju. Ali, na neki način, Harvi Dent - Dvolični je privlačniji lik, jer ima zapanjujući razvojni put. Naš Džoker nema razvojni put kao takav; on jednostavno uništava. Džoker i Harvi Dent su dva najfascinantnija lika iz stripova o Betmenu. Imaju gotovo mitski kvalitet i bilo je zanimljivo posmatrati ih kroz prizmu sveta koji smo stvorili.”

Autori filma načinili su nekoliko izmena u Betmenovom svetu: poznati dom Brusa Vejna izgoreo je do temelja na kraju prethodnog filma, tako da on sada stanuje u modernom apartmanu s pogledom na grad. Betmen ima i novodizajnirano odelo, koje mu omogućava više pokreta i bolji pogled. “Mogu da okrećem glavu”, uz osmeh kaže Bejl. I moćni bet-pod debituje u ovom filmu

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 05:04 PM   [ Ignoriši ]   [ # 12 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

*Sestre po farmerkama*

Sestre po farmerkama je roman američke književnice En Brašers. Roman je objavljen 2001. godine. Priča prati četri prijateljice - Karmen, Lenu, Bridžit i Tibi - i njihove doživljaje prvog leta koje provode odvojeno.

Priča
Lena, Karmen, Tibi i Bridžit najbolje su drugarice, a žive u Vašingtonu DC. Njihove majke su zajedno pohađale časove aerobika za trudnice. One su bile septembarska grupa i počele su da druže. To je bila neobična družina: Lenina majka, ambiciozna Grkinja, koja sama sebi plaća školu za socijalne radnike; Tibina majka, mlada radikalka; Bridžitina majka, bogatašica-skorojevićka iz Alabame; i Karmenina majka, Portorikanka u klimavom braku. Prvo se rodila Lena, zatim Bridžit, pa Tibi, pa Karmen. I posle porođaja, njihove majke su nastavile da se druže. Ali, kada je Bridžitina majka umrla od depresije, ostale tri su prekinule svoje druženje, kao da među njima postoji neka tajna. Ipak, devojčice nisu prekidale svoje prijateljstvo.

Karmen i Lena išle su u običnu državnu školu, Bridžit u privatnu školu, a Tibi u otkačenu školu Zagrljaj, gde deca, umesto na stolicama, sede na punjenim džakovima, i gde nema nikakvog ocenjivanja. Ipak, devojke su po svaki dan uspevale da provedu nekoliko sati zajedno, a vikendima se nisu razdvajale. I one su bile prilično neobična ekipica: lepotica Lena, atleta Bridžit, buntovnica Tibi, i Karmen, koja za sebe kaže da je prznica i ona koja najviše brine da one ostanu na okupu.

Devojke je trebalo da provedu svoje prvo leto razdvojene. Lena i njena mlađa sestra Efi išle su kod babe i dede u Grčku, Karmen kod svog oca u Južnu Karolinu, Bridžit u fudbalski kamp Baja Kalifornija, a Tibi je ostajala kod kuće. Poslednjeg popodneva koje su provodile zajedno, Tibi je primetila jedne Karmenine farmerke i rekla da ih želi. Nakon što su sve probale farmerke i videle da svima savršeno stoje, osnovale su Sestrinstvo. Od te večeri, one su Sestre po Farmerkama. Glavna pravila su da svaka nosi Farmerke dve nedelje, a onda ih pošalje sledećoj. Prvo ih je uzela Lena, pa Tibi, pa Karmen, pa Bridžit, a onda obrnuto.

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 05:36 PM   [ Ignoriši ]   [ # 13 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

*KAKO SAM IZGUBIO NADIMAK I STEKAO DEVOJKU*
D. L. Garfinkl

O knjizi:
Razbio sam prvi kontrolni iz istorije, ali i prvi sastav koji smo pisali na španskom. Kad nam je predavala pregledane radove, gospođica Padilja reče da sam iskazao mnogo osećajnosti.
Neki kreten iz poslednjeg reda reče: „Žgolja štreberčina“, zbog čega skoro pola razreda poče da se smeje. Sve dok se Sidni Holand ne okrete i ne reče da joj je dosta nezrelih dečaka ljubomornih na osećajne muškarce kao što sam ja. Još neke devojke propratiše to sa „Pa da“ i „Ma koji ste vi idioti.“
Bilo bi odlično kad bi ti momci stvarno bili ljubomorni na mene. Kad bi, recimo, i svi oni želeli da budu Kapetan Osećajni. Ja i ostali osećajni momci bili bismo u grupi iz prve lige i svi bi umirali od želje da sede s nama za vreme ručka. Naravno, budući da smo toliko osećajni, bilo bi nam mrsko da ikoga isključimo iz društva. Zato bismo svaki sto u glupezariji proglasili mestom za pripadnike prve lige, s tim što bi moj bio poznat kao mesto za istinske pripadnike prve lige.
Kad bi samo moglo tako… Posle časa otpratio sam Džinu do njenog ormarića i osećajno pomenuo svoj dobrovoljni odlazak s mamom u Zlatno selo. Pogledala me je kao da sam Štreberzila.

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 05:37 PM   [ Ignoriši ]   [ # 14 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

*TRALJAVI POČECI*
Megan Makaferti

O knjizi
„Ne mogu ni da zamislim goru roditeljsku tiraniju od zabrane telefoniranja i ograničavanja upotrebe računara. Zar ne shvataju da je Houp jedina osoba koja me sprečava da poludim?

… Čini mi se da gore od ovoga ne može biti.“

Džesika Darling je skrhana. Njena najbolja drugarica, Houp Viver, odselila se iz Pajnvila u Nju Džersiju. Džesika, neviđeno posmatrački nastrojena šesnaestogodišnjakinja, u školi je kao riba na suvom, a kod kuće – stranac, a sad, kad je otišla jedina osoba s kojom je mogla da komunicira, oseća se izgubljenije nego ikad. Kako da se nosi sa devojkama u školi koje su poludele za momcima i kupovinom, sa tatom koji je opsednut njenom trkačkom karijerom, mamom koja balavi nad raskošnim venčanjem njene starije sestre Betani i sa svojim nepostojećim ljubavnim životom?

Poput Džona Hjudžisa dvadeset prvog stoleća, Megan Makaferti zalazi u humor i dramu, svojstvene pubertetu. Ovaj žestoki, urnebesni roman sigurno će se dopasti čitaocima koji još uvek prolaze kroz sve to, kao i onima koji su zahvalni što ne moraju da se vrate i ponovo odrastaju ispočetka.

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

Postovano: 01 Septembar 2008 05:40 PM   [ Ignoriši ]   [ # 15 ]  
Juniorov besmrtni gusar
RankRankRankRankRank
Ukupno postova  5734
Registrovan  2007-10-31

*Zanimljivi linkovi*
Generator mačića
Random Kitten Generator je veoma jednostavan i simpatičan sajt, sa jednom, plemenitom funkcijom - da vas nasmeje i razneži. Sve što treba da radite je da klikćete, a svaki put će vas iznenaditi nova slika, novog mačeta i tako u nedogled. To je sve - pravo mesto za ljubitelje mačaka.

Adresa: http://www.randomkittengenerator.com

Štark
Ako imate vremena, pristupite Flash verziji sajta ovog mogula domaće konditorske industrije. Mozete se zabaviti uz retro muziku i „grickanje” virtuelnih štapića, „najlepših želja”, napolitanki, „smokija”… I tako, uz šaljiv ton i simpatične ideje, imate pred sobom sjajnu ideju kako da pregledate Štarkove proizvode, da se zasladite, ali ne i ugojite – ako izdržite!

Adresa: http://www.stark.co.yu

Crvena zvezda
Krajem novembra 2007. godine, Fudbalski klub „Crvena zvezda” promovisao je novi sajt, koji je napravila kompanija Pakom. Kako su najavili u toj firmi, do leta 2008. godine FK „Crvena zvezda” biće prvi domaći fudbalski klub sa portalom na kojem će posetioci, uz dvadesetčetvoročasovni pristup informacijama, moći da ostvaruju sve vidove dvosmerne komunikacije sa svojim klubom. Pod tim se misli na učestvovanje u online nagradnim igrama, kupovinu karata i svih proizvoda iz ponude crveno-belih.

Adresa: http://www.crvenazvezdafk.com

Partizan
Gde je Zvezda, tu mora da bude i Partizan. Crno i belo, crveno i belo, jing i jang… Bez šale, ali sajt ovog sportskog društva (na kome su objedinjeni fudbal, košarka, vaterpolo, veslanje i atletika) tokom prvog domaćeg web festa, održanog u novembru mesecu prošle godine, osvojio je nagradu publike za sportski sajt. Sam sajt nije ništa specijalno, ali ruku na srce – to nije ni sajt Crvene zvezde! Bez obzira na primenu novih tehnologija, Web 2.0 koncepta i moderan, interaktivni sadržaj, silne stručnjake, menadžere i web dizajnere…

Adresa: http://www.partizan.net

Glitter Maker
Ne samo da ne morate da birate, već postoji mogućnost da napravite sopstveni komentar. Sve je proizvoljno: oblik i veličina slova, boja, font, pozadina. Na dnu strane nalazi se i generator teksta ako ste u situaciji da ne možete da sklopite prostoproširenu rečenicu.

Adresa: http://www.glitter-pages.com

Potpis 

Otadžbinu srpsku brani
pet vekovne borbe plod
Bože spasi, Bože brani
moli ti se srpski rod!

1 od 4
1

‹‹ Peti broj!      7.broj ››