O bozhe...Danas je jedna budala dosao do mene i katarine..i rekao: E stanite bas ste mi ljepe...Htjeo nas slikati..I mi se okrenule i sve sto je uspio uslikati je...Nase gu*ice!
To je bolesno i svakako nezdravo.Naci ce se neko u koga cesh se zaljubiti(jer to ne mozesh da kontrolishesh),on ce tebe vrteti kao ti ostale i povredice te MNOGO!I shta cesh onda?
Nemoj da ti kazem kako se zove devojke koje rade to shto ti radish…
BTW...Ljudosi...I am in,loveeeeeeeee : )))))))Jao......Strashno..... : )))))))
(`;•.¸Makyca~Wikyca¸.•;´) LF - 14 Septembar 2008 07:05 PM
To je bolesno i svakako nezdravo.Naci ce se neko u koga cesh se zaljubiti(jer to ne mozesh da kontrolishesh),on ce tebe vrteti kao ti ostale i povredice te MNOGO!I shta cesh onda?
Necu se zaljubljivati...Jer me se lagano povrjedi....Zato sam i to odlucila…
ali pokushavam se ne zaljubiti...Jer se lako povrjedim..
Ono s deckima...Nije to “ONAKO” ...Nego eto kad mi je dosadno...ALi svaki tjedan barem 3 me kako da kazhem....Upucava mi se…
Neko je bio otvorio slicnu temu koja je izbrisana, pa evo ovu da malo osvjezimo I molim vas da prije nego sto otvorite neku temu provjerite da li postoji ista
(`;•.¸Makyca~Wikyca¸.•;´) LF - 14 Septembar 2008 07:05 PM
Nemoj da ti kazem kako se zove devojke koje rade to shto ti radish...
BTW...Ljudosi...I am in,loveeeeeeeee : )))))))Jao......Strashno..... : )))))))
totalno se slazem!bez ljubavi se ne moze,a to sto ti radis te moze dovesti do toga da ostanes samaaaaaaaaa.............
ja sam free vec koju nedelju,uzivam,ali ne zadugo