nije mi jasno shto nema teme u kojoj mi pishemo shta mislimo o 4umu jer se raspada,uzasno je,ali lako moze da se popravi,treba samo nekoliko normalnih tema da se otvori i da svi,nas nekoliko,dolazimo redovno,a najredovniji mora biti admin......ako hocemo da uchinimo neshto od 4uma trebaju nam teme za razgovor......
obozawam ng casopis!!!!!! u iv razredu sam ucestvovala u kivizu!!! stigli smo do polu finala!!!! i kiks smo onda ispali!!!!!! xexe to je bilo extra!!!!!!! a ko je jos bio na takm.?
<3
e ljudi znam da ova teema nije za owo! ali kako da otworim novu temu!? plz help meeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne mogu owde da se snadjem!!1 hocu stari ng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:’(
Novi sam clan. Ne mogu da otvorim novu temu a i podforuma je malo. Forum poznatog casopisa da ovako izgleda, hmm. Ovo je bzv.
Ako ocete forum, dozvolite nam da MI otvaramo teme kao na SVIM ostalim forumima, dodajte jos podforuma. Tako cemo imati jos clanova foruma. Casopis nije los. Mada sve ga nesto redje kupujem. Nzm zasto.