LUKABLU - 18 Novembar 2009 03:45 PMJa sam prošlog leta bio u kampu mladih rendžera,tamo smo svašta zanimljivo radili od pravljenja časopisa do jahanja konja i šetnji kroz šume
Ja sam prošlog leta bio u kampu mladih rendžera,tamo smo svašta zanimljivo radili od pravljenja časopisa do jahanja konja i šetnji kroz šume
ja sam takodje bio u kampu mladih rendžer
P.S. pa kad sam ti rodjeni brat
Novi forum je grozan!!!
Little Miss Music - 04 Januar 2010 12:36 AMMila - 21 Novembar 2009 05:15 PMMislim Aca. Bio je grozan i stalno smo ga sutirali u zadnjicu pa bezali.Idem u OS ,,Ivo Andric”. hej,koji si razred????ja sto idem u ivu,to je divno.....i ja sam bila u soko banji,ali se meni tamo nije svidelo.........
Mila - 21 Novembar 2009 05:15 PMMislim Aca. Bio je grozan i stalno smo ga sutirali u zadnjicu pa bezali.Idem u OS ,,Ivo Andric”.
Mislim Aca. Bio je grozan i stalno smo ga sutirali u zadnjicu pa bezali.Idem u OS ,,Ivo Andric”.
hej,koji si razred????ja sto idem u ivu,to je divno.....i ja sam bila u soko banji,ali se meni tamo nije svidelo.........
Ja sam sada 5. razred, a u 3. smo isli u Soko Banju. Ja sam V5, a ti? I ko ti je razredna/i? I jos jedno pitanje, kako se zoves?
Some things you can’t buy! Maybe love!