Zaboravili ste lozinku?

6 od 7
6
Predstavi se
Postovano: 14 Januar 2010 11:01 AM   [ Ignoriši ]   [ # 76 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  14
Registrovan  2009-11-13

Ja sam Matija perović-dinobirds sa Cetinja imam 10 godina volim da provodim vreme nervirajući mog brata luku-lukablu i komšiju jovana tigiblue rolleyes  cool mad

Potpis 

Novi forum je grozan!!!

Postovano: 18 Januar 2010 09:59 AM   [ Ignoriši ]   [ # 77 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  8
Registrovan  2009-11-04

Ja obožawam Twilight......... citala sam swe knjige i wrh su swe............... New Moon mi je dobar ali knjiga je duplo bolja!!!!  grin

Potpis 

......Bila sam potpuno sigurna u tri stwari. Prvo, Edward je wampir. Drugo, jedan deo njega- a neznam koliko bi taj deo mogao da bude mocan- zedan je moje krwi. I trece, bezuslovno sam i neporeciwo bila zaljubljena u njega.....................

Postovano: 18 Januar 2010 12:49 PM   [ Ignoriši ]   [ # 78 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  12
Registrovan  2009-11-10

I am Luka Perović imam 11 godina i imam 3 brata a jedan od njih je i dinobirds (onaj gore na vrhu što se nešto pravi važan)
P.S.
Ne nervira on mene već ja njega

Potpis 

The dinomen is lukaperović

Postovano: 20 Januar 2010 07:25 PM   [ Ignoriši ]   [ # 79 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  8
Registrovan  2009-11-04

Da li owde ima nekog ko je stariji od 15 godina???????......... msm nije da nekog wređam nego.. nemamo istih tema za razgovor!!!!!!

Potpis 

......Bila sam potpuno sigurna u tri stwari. Prvo, Edward je wampir. Drugo, jedan deo njega- a neznam koliko bi taj deo mogao da bude mocan- zedan je moje krwi. I trece, bezuslovno sam i neporeciwo bila zaljubljena u njega.....................

Postovano: 24 Januar 2010 04:21 PM   [ Ignoriši ]   [ # 80 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  9
Registrovan  2010-01-24

ja se zovem Izabela Miljkovski rodjena sam u Makedoniji i trenutno zivim u Beogradu imam 14 godina...Obozavam Twilight.......

Potpis 

I LOWE EDWARD CULLEN

Postovano: 25 Januar 2010 09:52 AM   [ Ignoriši ]   [ # 81 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  8
Registrovan  2009-11-04

Cool...... zoves se Izabela....... Kako te zowu? msm jel imas nadimak?:-)

Atačmenti slike
Robsten.jpg
 Potpis 

Postovano: 25 Januar 2010 09:54 AM   [ Ignoriši ]   [ # 82 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  8
Registrovan  2009-11-04

cool....zovew se izabela.... kako te zowu? msm jel imas nadimak?:-)

Potpis 

Postovano: 26 Januar 2010 08:56 PM   [ Ignoriši ]   [ # 83 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  7
Registrovan  2010-01-26

Ja sam Milan Jakovljevic. Imam 13 god i slusam house. Narodnjake prezirem, kao i onaj super ultra mega giga turbo folk.
Slobodno vreme istrosim na net.

Potpis 

Don’t always believe what do you see!!! Your eyes sometimes can cheat you!

Postovano: 26 Januar 2010 11:13 PM   [ Ignoriši ]   [ # 84 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  38
Registrovan  2009-11-02
-_Avatar_- - 26 Januar 2010 08:56 PM

Ja sam Milan Jakovljevic. Imam 13 god i slusam house. Narodnjake prezirem, kao i onaj super ultra mega giga turbo folk.
Slobodno vreme istrosim na net.

Takodje mrzim narodnjake, ali narodne pesme volim.,,Ultra mega giga turbo folk” takodje mrzim.
A jer neko zna gde je Minsy Cool?

Potpis 

Some things you can’t buy! Maybe love! 

Postovano: 06 Februar 2010 11:24 PM   [ Ignoriši ]   [ # 85 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  2
Registrovan  2010-02-06

Caoss...P0zz za sve korisnike...Ja sam Jelena,obozavam Harry Pottera,Twilight,bekstvo iz zatvora,krimi serije,avatar da igram ping pong i dance.imam facebook dodajte me za prijatelja:

Potpis 

Ako se zaljubis na prvi pogled pogledaj jos jednom xD

Postovano: 07 Februar 2010 05:12 PM   [ Ignoriši ]   [ # 86 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  2
Registrovan  2010-02-06

izvinite sto skrecem sa teme...zna li neko kako se pravi nova tema ja sam pre imala ovaj ng junior forum al je moglo da se prave teme...sad nemam blage veze...:D

Potpis 

Ako se zaljubis na prvi pogled pogledaj jos jednom xD

Postovano: 09 Februar 2010 11:09 AM   [ Ignoriši ]   [ # 87 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  14
Registrovan  2010-02-09

Cao, ja sam Vanja Dabic… ‘95 sam godiste kao sto svi mozete videti u potpisu… moj nadimak je Mackica i svi me tako zovu pa bi i od vas ocekivala da me tako zovete....

Potpis 

Bili smo zajedno mnogo, mnogo godina i dok je sunce sijalo i dok je puno suza palo, bili smo jedna nacija i ostali ‘95 generacija…

Jednom je nebo plakalo, jednom su lile kise, jednom je bila generacija ‘95 i nikada vise… 2010 nebo ce opet plakati a ‘95 generacija ce se rastati....

JA

Postovano: 14 Februar 2010 03:35 PM   [ Ignoriši ]   [ # 88 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  14
Registrovan  2010-02-09
Jecy - 07 Februar 2010 05:12 PM

izvinite sto skrecem sa teme...zna li neko kako se pravi nova tema ja sam pre imala ovaj ng junior forum al je moglo da se prave teme...sad nemam blage veze...:D

I ne mozemo da pravimo teme…
Ovde smo ko u zatvoru!!!!!!!!

Potpis 

Bili smo zajedno mnogo, mnogo godina i dok je sunce sijalo i dok je puno suza palo, bili smo jedna nacija i ostali ‘95 generacija…

Jednom je nebo plakalo, jednom su lile kise, jednom je bila generacija ‘95 i nikada vise… 2010 nebo ce opet plakati a ‘95 generacija ce se rastati....

JA

Postovano: 15 Februar 2010 01:10 PM   [ Ignoriši ]   [ # 89 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  4
Registrovan  2010-02-14

Ja sam Dunja.Zivim u Novom Sadu,95 sam godiste i idem u skolu Sonja Marinkovic...Obozavam svoje drustvo,naj drugaricu Miu...i tako dalje....i volim da pevam

Postovano: 15 Februar 2010 01:15 PM   [ Ignoriši ]   [ # 90 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  4
Registrovan  2010-02-14

smile al je ovde pusto...ima li nekog???

6 od 7
6