I am Luka Perović imam 11 godina i imam 3 brata a jedan od njih je i dinobirds (onaj gore na vrhu što se nešto pravi važan)
P.S.
Ne nervira on mene već ja njega
Ja sam Milan Jakovljevic. Imam 13 god i slusam house. Narodnjake prezirem, kao i onaj super ultra mega giga turbo folk.
Slobodno vreme istrosim na net.
Ja sam Milan Jakovljevic. Imam 13 god i slusam house. Narodnjake prezirem, kao i onaj super ultra mega giga turbo folk.
Slobodno vreme istrosim na net.
Takodje mrzim narodnjake, ali narodne pesme volim.,,Ultra mega giga turbo folk” takodje mrzim.
A jer neko zna gde je Minsy Cool?
Caoss...P0zz za sve korisnike...Ja sam Jelena,obozavam Harry Pottera,Twilight,bekstvo iz zatvora,krimi serije,avatar da igram ping pong i dance.imam facebook dodajte me za prijatelja:
izvinite sto skrecem sa teme...zna li neko kako se pravi nova tema ja sam pre imala ovaj ng junior forum al je moglo da se prave teme...sad nemam blage veze...:D
Cao, ja sam Vanja Dabic… ‘95 sam godiste kao sto svi mozete videti u potpisu… moj nadimak je Mackica i svi me tako zovu pa bi i od vas ocekivala da me tako zovete....
izvinite sto skrecem sa teme...zna li neko kako se pravi nova tema ja sam pre imala ovaj ng junior forum al je moglo da se prave teme...sad nemam blage veze...:D
I ne mozemo da pravimo teme…
Ovde smo ko u zatvoru!!!!!!!!
Ja sam Dunja.Zivim u Novom Sadu,95 sam godiste i idem u skolu Sonja Marinkovic...Obozavam svoje drustvo,naj drugaricu Miu...i tako dalje....i volim da pevam