Zaboravili ste lozinku?

1 od 2
1
Šta volite u školi
Postovano: 08 Januar 2010 11:56 AM   [ Ignoriši ]  
Administrator
Ukupno postova  19
Registrovan  2007-02-06

Dragi forumaši, koji je vaš omiljeni predmet i zbog čega? Koji vam je omiljeni profesor i zbog čega. Zašto volite da idete u školu? Sve to pišite u ovoj temi i razmenjujte iskustva.

Postovano: 08 Januar 2010 04:00 PM   [ Ignoriši ]   [ # 1 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  16
Registrovan  2009-07-12

....pa owako...skolu wolim samo zbog drustwa....zbog najboljeg razreda na swetu...da nije tako extra mrzela bih skolu… cool smile 
naj predmet mi je engleski, i informatika, msm dobro se snalazim na kompu..... smile a najbolja profesorka je profesorka istorije, ali i moja razredna, profesorka engleskog.....ne wolim da ucim,ali moram.........kao i swi u ostalom.......... oh oh

Atačmenti slike
Peace_If_There_Is.jpg
 Potpis 

What if...what if true love left you? Not some ordinary high school romance, not some random jock boyfriend, not anyone at all replacebale. True love. The real deal. Your other half, your true soul’s match. What happens if he leaves?
Bella

Postovano: 08 Januar 2010 05:08 PM   [ Ignoriši ]   [ # 2 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  28
Registrovan  2009-06-17

Meni su omiljeni predmeti srpski i matematika zato sto za matematiku imam dosta talenta a srpski sam zavoleo spremajuci se za takmicena.Omiljeni nastavnik mi je nastavnik istorije i geografije(to je isti covek) zato sto je strog i zato sto imam povlastice kod njega.Prijatelji su mi ok.Sve u svemu VOLIM SKOLU!

P.S.Tema nastala po mom predlogu.  LOL

Postovano: 08 Januar 2010 05:08 PM   [ Ignoriši ]   [ # 3 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  26
Registrovan  2009-10-30

ne volim shkolu,samo je druzenje ok....ipak najvishe volim engleski.......

Potpis 

Postovano: 08 Januar 2010 07:39 PM   [ Ignoriši ]   [ # 4 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  16
Registrovan  2009-07-12
Super Marko - 08 Januar 2010 05:08 PM

Meni su omiljeni predmeti srpski i matematika zato sto za matematiku imam dosta talenta a srpski sam zavoleo spremajuci se za takmicena.Omiljeni nastavnik mi je nastavnik istorije i geografije(to je isti covek) zato sto je strog i zato sto imam povlastice kod njega.Prijatelji su mi ok.Sve u svemu VOLIM SKOLU!

E bas sam se pitala zasto postoji jos jedna tema o skoli.......xD Sledeci put predlozi filmowe, ili serije....grin

Potpis 

What if...what if true love left you? Not some ordinary high school romance, not some random jock boyfriend, not anyone at all replacebale. True love. The real deal. Your other half, your true soul’s match. What happens if he leaves?
Bella

Postovano: 08 Januar 2010 09:39 PM   [ Ignoriši ]   [ # 5 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  28
Registrovan  2009-06-17
Mrs. Cullen - 08 Januar 2010 07:39 PM
Super Marko - 08 Januar 2010 05:08 PM

E bas sam se pitala zasto postoji jos jedna tema o skoli.......xD Sledeci put predlozi filmowe, ili serije....grin

Pa ona tema je sta ne volimo u skoli a ova sta volmo.Totalno suprotno.

Postovano: 08 Januar 2010 11:43 PM   [ Ignoriši ]   [ # 6 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  16
Registrovan  2009-07-12

.....maybe....ali obe teme su o skoli.......kontas? A i onako sam se samo salila.....grin

Potpis 

Bella

Postovano: 09 Januar 2010 01:53 PM   [ Ignoriši ]   [ # 7 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  28
Registrovan  2009-06-17
Mrs. Cullen - 08 Januar 2010 11:43 PM

.....maybe....ali obe teme su o skoli.......kontas? A i onako sam se samo salila.....grin

Pa sta?Postoji podforum skola i zasto da ga ne napunimo?Moze se otvorit tema nemacki jezik i samo o njemu da raspravljamo.Ok,drugi put cu predloziti i muziku,filmove,poznate i sl.

Postovano: 09 Januar 2010 02:10 PM   [ Ignoriši ]   [ # 8 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  16
Registrovan  2009-07-12
Super Marko - 09 Januar 2010 01:53 PM
Mrs. Cullen - 08 Januar 2010 11:43 PM

Pa sta?Postoji podforum skola i zasto da ga ne napunimo?Moze se otvorit tema nemacki jezik i samo o njemu da raspravljamo.Ok,drugi put cu predloziti i muziku,filmove,poznate i sl.

Kako hoces......samo msm da bi wise ljudi wolelo teme o filmowima, muzici i serijama nego o skoli...ali...mozda i nisam u prawu......:-]

Potpis 

Bella

Postovano: 13 Januar 2010 05:55 PM   [ Ignoriši ]   [ # 9 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  36
Registrovan  2009-11-02

Ja najvise volim biologiju i muzicko. A najvise volim nastavnike takodje biologije i istorije,a nastavnice takodje muzickog (nastavnica muzickog mi je razredna), matematike i engleskog.  rolleyes

Potpis 

Some things you can’t buy! Maybe love! 

Postovano: 13 Januar 2010 11:34 PM   [ Ignoriši ]   [ # 10 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  14
Registrovan  2009-11-13

Ne volim nista u skoli osim drugova i odmora

Potpis 

Novi forum je grozan!!!

Postovano: 14 Januar 2010 12:54 PM   [ Ignoriši ]   [ # 11 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  1
Registrovan  2010-01-13

l HATE SCHOOL…
wolim drugove i odelenje mi smo uvek uz druga/drugaricu i pomazemu jedno drugom…

Postovano: 18 Januar 2010 12:52 PM   [ Ignoriši ]   [ # 12 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  12
Registrovan  2009-11-10
DINOBIRDS - 13 Januar 2010 11:34 PM

Ne volim nista u skoli osim drugova i odmora

Takođe! wink

Potpis 

The dinomen is lukaperović

Postovano: 24 Januar 2010 04:26 PM   [ Ignoriši ]   [ # 13 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  9
Registrovan  2010-01-24

najvise wolim u sk engleski..I ORTAKE!! wink)

Potpis 

I LOWE EDWARD CULLEN

Postovano: 26 Januar 2010 08:46 PM   [ Ignoriši ]   [ # 14 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  7
Registrovan  2010-01-26

Volim skolu zbog drugova a omiljeni predmet mi je informatika, samo se zezamo, idemo na net, igramo kanter na LAN, sve to u informatickoj sali, hehe mnogo nam je extra. Danas sam imao informatiku.

Potpis 

Don’t always believe what do you see!!! Your eyes sometimes can cheat you!

Postovano: 11 Februar 2010 07:49 PM   [ Ignoriši ]   [ # 15 ]  
Junior početnik
Ukupno postova  17
Registrovan  2009-12-29

U školi najviše volim drugare i drugarice(<3,<3,<3).Najbolji predmeti su mi fizičko,informatika,istorija,muzičkio.Omiljeni nastavnici su mi fizičkog(al je zgodna)fizike i biologije.

Potpis 

SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA

1 od 2
1