Dragi forumaši, koji je vaš omiljeni predmet i zbog čega? Koji vam je omiljeni profesor i zbog čega. Zašto volite da idete u školu? Sve to pišite u ovoj temi i razmenjujte iskustva.
....pa owako...skolu wolim samo zbog drustwa....zbog najboljeg razreda na swetu...da nije tako extra mrzela bih skolu…
naj predmet mi je engleski, i informatika, msm dobro se snalazim na kompu..... a najbolja profesorka je profesorka istorije, ali i moja razredna, profesorka engleskog.....ne wolim da ucim,ali moram.........kao i swi u ostalom..........
Atačmenti slike
Kliknite minijaturu da bi videli sliku u punoj veličini
Meni su omiljeni predmeti srpski i matematika zato sto za matematiku imam dosta talenta a srpski sam zavoleo spremajuci se za takmicena.Omiljeni nastavnik mi je nastavnik istorije i geografije(to je isti covek) zato sto je strog i zato sto imam povlastice kod njega.Prijatelji su mi ok.Sve u svemu VOLIM SKOLU!
Meni su omiljeni predmeti srpski i matematika zato sto za matematiku imam dosta talenta a srpski sam zavoleo spremajuci se za takmicena.Omiljeni nastavnik mi je nastavnik istorije i geografije(to je isti covek) zato sto je strog i zato sto imam povlastice kod njega.Prijatelji su mi ok.Sve u svemu VOLIM SKOLU!
P.S.Tema nastala po mom predlogu.
E bas sam se pitala zasto postoji jos jedna tema o skoli.......xD Sledeci put predlozi filmowe, ili serije....
P.S.Tema nastala po mom predlogu.
E bas sam se pitala zasto postoji jos jedna tema o skoli.......xD Sledeci put predlozi filmowe, ili serije....
Pa ona tema je sta ne volimo u skoli a ova sta volmo.Totalno suprotno.
.....maybe....ali obe teme su o skoli.......kontas? A i onako sam se samo salila.....
Pa sta?Postoji podforum skola i zasto da ga ne napunimo?Moze se otvorit tema nemacki jezik i samo o njemu da raspravljamo.Ok,drugi put cu predloziti i muziku,filmove,poznate i sl.
.....maybe....ali obe teme su o skoli.......kontas? A i onako sam se samo salila.....
Pa sta?Postoji podforum skola i zasto da ga ne napunimo?Moze se otvorit tema nemacki jezik i samo o njemu da raspravljamo.Ok,drugi put cu predloziti i muziku,filmove,poznate i sl.
Kako hoces......samo msm da bi wise ljudi wolelo teme o filmowima, muzici i serijama nego o skoli...ali...mozda i nisam u prawu......:-]
Ja najvise volim biologiju i muzicko. A najvise volim nastavnike takodje biologije i istorije,a nastavnice takodje muzickog (nastavnica muzickog mi je razredna), matematike i engleskog.
Volim skolu zbog drugova a omiljeni predmet mi je informatika, samo se zezamo, idemo na net, igramo kanter na LAN, sve to u informatickoj sali, hehe mnogo nam je extra. Danas sam imao informatiku.
U školi najviše volim drugare i drugarice(<3,<3,<3).Najbolji predmeti su mi fizičko,informatika,istorija,muzičkio.Omiljeni nastavnici su mi fizičkog(al je zgodna)fizike i biologije.